Túra adatai

 • 1575 km + 175 km

 • 1. nap - 500 km
  2. nap - 310 km
  3. nap - 175 km (?)
  4. nap - 410 km
  5. nap - 355 km

 • Magyarországon autópálya, főút, Ausztriában közutak

 • 3*-os szállodák

 • Lavamünd Alpenstrasse
  Nockalmstrasse
  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Neukirchen - Newchurch
  Hallstatt - Salzwelten
  Gerlos Alpenstrasse
  Wildschönau, Zillertal

TRIDAYS

2022-ben már 15. alkalommal rendezik meg Neukirchenben a jelenleg Club of Newchurch névre hallgató találkozót. A veteránoktól a legújabb modellekig, a gyári szériától a teljesen átépítettig mindenféle motor képviselteti magát. A csendes osztrák kisfalu angol színekbe öltözik és erre a hétvégére mint Newchurch várja a motorozás szerelmeseit. Ezen a bulin – márkától függetlenül – érdemes részt venni!

Túránk első napján délelőtt az M7 autópályán elhagyjuk Magyarországot. Szlovénia észak-keleti részén átvágva osztrák területen először Lavamünd alpesi kanyarjait élvezhetjük, majd az L113 után megérkezünk szállásunkra, St. Veit an der Glan-ba.

Második napunk kezdéseként megszámoljuk a Nockalmstrasse 52 visszafordítóját és a Grossglockner íveit, majd a Franz Josef Höhe teraszán megpihenve lessük a mormotákat. A Hochtor-on keresztül, ahogy az ókori rómaiak, átkelünk a hegyen, majd a 165-ösön elérjük célunkat, Neukirchent. (Bocsánat, akkor már Newchurch lesz a neve.)

A szombati napon délelőtt alternatív gurulást ajánlunk a Gerlos Pass-on, Zillertal-on és Wildschönau-on keresztül, illetve élvezzük a CLUB OF NEWCHURCH eseményeit. Megcsodáljuk az átépített motorokat, izgulunk a Motodrom akrobatáinak bemutatóján, drukkolunk a Ace Race versenyzőinek és rádöbbenünk, hogy Kevin Carmichael még mindig nagyon észvesztően szaggatja az aszfaltot Triumph-jával. Persze a napból egy jó sörözés sem maradhat ki.

Negyedik napunkon Zell am See-t érintve Hallstatt felé vesszük az irányt. Az UNESCO világörökségi védelem alatt álló város megtekintése után a 145-ös majd a 24-es úton haladunk mariazelli szállásunk felé.

A túra utolsó napján a 21-es úton még élvezzük kicsit a motorozást, majd az M1 autópályán hazaérve zárjuk túránkat.

…and ride

Jelentkezés